Elementy balustrad | Balustrady systemowe | Balustrady szklane | AVIS

Jesteśmy wyłącznym Dystrybutorem w Polsce:
...jest pusty

Wybierz walutę:
Podkładka odwadniająca pod płytę nośną
Netto: 25.00 zł
Brutto: 30.75 zł
Wspornik poręczy montowany do szkła dla rury Ø42,4 mm, AISI 304, szlifowany
Netto: 28.00 zł 25.00 zł
Brutto: 34.44 zł 30.75 zł
Wspornik poręczy regulowany dla rury Ø42,4 mm, AISI 304, szlifowany
Netto: 46.06 zł 25.00 zł
Brutto: 56.65 zł 30.75 zł
Kształtka 90° wklejana dla pochwytu Ø42,4 x 2,0 mm, AISI 316, szlifowana
Netto: 78.05 zł 41.00 zł
Brutto: 96.00 zł 50.43 zł
Łącznik narożny dla profilu 40 x 40 x 2,0 mm, AISI 316, szlifowany
Netto: 77.00 zł 53.00 zł
Brutto: 94.71 zł 65.19 zł
Łącznik dla rury Ø33,7 x 2,0 mm, AISI 304, szlifowany
Netto: 18.90 zł 13.00 zł
Brutto: 23.25 zł 15.99 zł
Wspornik poręczy do spawu, AISI 304, szlifowany
Netto: 22.05 zł 17.50 zł
Brutto: 27.12 zł 21.53 zł
Łącznik dla rury Ø33,7 x 2,0 mm, AISI 304, szlifowany
Netto: 18.90 zł 13.00 zł
Brutto: 23.25 zł 15.99 zł
Zestaw montażowy AKOS A10 dla szkła od 12 do 20 mm, odcinek 2,95 mb., 1,0 kN
Netto: 207.55 zł 199.00 zł
Brutto: 255.29 zł 244.77 zł

Uchwyt punktowy szyby Ø60 mm dla słupka płaskiego

Uchwyt punktowy szyby Ø60 mm dla słupka płaskiego
Sortuj wg:
Uchwyt szkła od 8,76 do 21,52 mm, profil (pow. płaska), stal kwasoodporna AISI 316, szlif

Uchwyt szkła od 8,76 do 21,52 mm, profil (pow. płaska), stal kwasoodporna AISI 316, szlif

Kod: 14.0745.000.12
  • Średnica uchwytu: Ø60 mm
  • Śruba mocująca: M10 x 70
  • Dystans szyby od ściany: 10 mm
  • Dla słupka: profil (pow. płaska)
  • Materiał: stal kwasoodporna AISI 316
  • Powierzchnia: szlifowana (satynowa)
  • Dla szkła: od 8,76 do 21,52 mm
  • Ilość sztuk w opakowaniu: 2 szt./opak. (cena dotyczy 1 szt.)
  • Czas realizacji zamówienia: 4 dni robocze

Netto: 80.15 zł
Brutto: 98.58 zł

Wysyłka: 5 dni
Wyświetlanie od 1 do 1 (z 1 pozycji) Stron:  1 
Akceptuję
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.