Strona głównaPodpory poręczy słupkaPodpory poręczy EXTRA STRONG
Google translate
Jesteśmy wyłącznym Dystrybutorem w Polsce:
...jest pusty

Wybierz walutę:
Waluty
System zadaszenia szklanego, mod. sabre
Netto: 283.00 zł
Brutto: 348.09 zł
Dystans elewacyny DIMO-BLOCK - 200 mm
Netto: 31.68 zł
Brutto: 38.97 zł
Dystans elewacyny DIMO-BLOCK - 150 mm
Netto: 24.89 zł
Brutto: 30.61 zł
Dystans elewacyny DIMO-BLOCK - 200 mm
Netto: 31.68 zł
Brutto: 38.97 zł
Dystans elewacyny DIMO-BLOCK - 150 mm
Netto: 24.89 zł
Brutto: 30.61 zł
Zawias regulowany M12, AISI 304, udźwig 40 kg
Netto: 40.04 zł
Brutto: 49.25 zł
Profil 14 x 14 x 1,5 mm, L - 3,0 mb., aluminium,  RAL 9005 czarny
Netto: 13.94 zł 12.53 zł
Brutto: 17.15 zł 15.41 zł
Zaślepka dla profilu  60 x 25 mm, aluminium, efekt stali nierdzewnej
Netto: 10.90 zł 9.81 zł
Brutto: 13.41 zł 12.07 zł
Łącznik 90° dla profilu 40 x 40 x 2 mm, AISI 316, szlifowany
Netto: 61.14 zł 45.00 zł
Brutto: 75.20 zł 55.35 zł
Wariant C - mocowanie do szkła od 12 do 16 mm, aluminium, RAL 7016 antracyt
Netto: 18.00 zł 15.90 zł
Brutto: 22.14 zł 19.56 zł
Kształtka przegubowa dla rury Ø48,3 x 2,0 mm, AISI 316, szlifowana
Netto: 154.35 zł 84.00 zł
Brutto: 189.85 zł 103.32 zł
System zadaszenia szklanego, mod. stiletto
Netto: 220.00 zł 180.00 zł
Brutto: 270.60 zł 221.40 zł

Podpory poręczy EXTRA STRONG

Podpory poręczy EXTRA STRONG
Sortuj wg:
Podpora poręczy Ø42,4 mm, wklejana w słupek Ø42,4 x 2,0 mm, stal nierdzewna AISI 304, szlif

Podpora poręczy Ø42,4 mm, wklejana w słupek Ø42,4 x 2,0 mm, stal nierdzewna AISI 304, szlif

Kod: 13.0715.242.12

Element balustrady systemowej

  • Dla słupka: Ø42,4 x 2,0 mm
  • Dla pochwytu: Ø42,4 mm
  • Powierzchnia: szlifowana (satyna)
  • Materiał: stal nierdzewna AISI 304
  • Ilość sztuk w opakowaniu: 2 szt./opak.
  • Czas realizacji zamówienia: 4 dni robocze

Cena za 1 sztukę

Netto: 75.60 zł
Brutto: 92.99 zł

Wysyłka: 5 dni
Wyświetlanie od 1 do 1 (z 1 pozycji) Stron:  1 
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.