Elementy balustrad | Balustrady systemowe | Balustrady szklane | AVIS

Jesteśmy wyłącznym Dystrybutorem w Polsce:
...jest pusty

Wybierz walutę:
Łącznik dla rury Ø33,7 x 2,0 mm, AISI 304, szlifowany
Netto: 18.90 zł 13.00 zł
Brutto: 23.25 zł 15.99 zł
Uchwyt do szkła dla słupka Ø42,4 mm, AISI 304, szlifowany
Netto: 34.65 zł 27.00 zł
Brutto: 42.62 zł 33.21 zł
Uchwyt do szkła model 20, dla powierzchni płaskiej, AISI 316, szlifowany
Netto: 35.00 zł 20.20 zł
Brutto: 43.05 zł 24.85 zł
Kształtka przegubowa dla rury Ø48,3 x 2,0 mm, AISI 304, szlifowana
Netto: 103.25 zł 80.00 zł
Brutto: 127.00 zł 98.40 zł
Łącznik dla rury Ø33,7 x 2,0 mm, AISI 304, szlifowany
Netto: 18.90 zł 13.00 zł
Brutto: 23.25 zł 15.99 zł
Kotwa mocujaca linkę Ø3,2 mm, AISI 304
Netto: 25.00 zł 22.00 zł
Brutto: 30.75 zł 27.06 zł
Kolanko regulowane 25° - 55° w dół, dla profilu Ø48,3 x 1,5 mm
Netto: 153.65 zł 120.00 zł
Brutto: 188.99 zł 147.60 zł
Łącznik dla profilu Ø42,4 mm, AISI 304, szlifowany
Netto: 38.50 zł 28.50 zł
Brutto: 47.36 zł 35.06 zł

Kleje do aluminium

Kleje do aluminium
Sortuj wg:
Klej dwuskładnikowy do Aluminium - 80g

Klej dwuskładnikowy do Aluminium - 80g

Kod: E-020
Pasta eposydowa przeznaczona jest do łączenia obiektów z aluminium. Klej posiada najwyższą adhezje  (przyczepność) do wszystkich materiałów twardych, metali i ich stopów i odlewów, a także szkła, drewna i kamienia. Charakteryzuje się niskim skurczem w czasie utwardzania i chroni powierzchnię przed korozją. Spoina uzyskuje twardość zbliżoną do klejonego materiału i doskonale nadaje się do obróbki mechanicznej (szlifowanie, wiercenie, gwintowanie).
  • zakres temperatury pracy -40°C do +120°C
  • Czas utwardzania: 2h
  • kolor srebrno-szary
  • wytrzymałość na ścinanie 11 MPa
  • zawiera włókno szklane
  • Czas realizacji zamówienia 24h

Netto: 23.00 zł
Brutto: 28.29 zł

Wysyłka: 24 godziny
Wyświetlanie od 1 do 1 (z 1 pozycji) Stron:  1 
Akceptuję
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.