Elementy balustrad | Balustrady systemowe | Balustrady szklane | AVIS

Certyfikat EN1090
...jest pusty

Wybierz walutę:
Zaślepka profilu podłogowego, Aluminium, ELOX
Netto: 55.00 zł
Brutto: 67.65 zł
Olej do cięcia i wiercenia, 400 ml
Netto: 49.70 zł
Brutto: 61.13 zł
Klej dwuskładnikowy do Aluminium - 80g
Netto: 23.00 zł
Brutto: 28.29 zł
Wspornik poręczy do spawu, AISI 304, szlifowany
Netto: 15.00 zł
Brutto: 18.45 zł
Szukaj

Wpisz szukany produkt


Wyszukiwanie zaawansowane
Napinacz linki Ø3,2 mm, AISI 304
Netto: 35.00 zł 27.00 zł
Brutto: 43.05 zł 33.21 zł
Kotwa mocujaca linkę Ø3,2 mm, AISI 304
Netto: 25.00 zł 22.00 zł
Brutto: 30.75 zł 27.06 zł
Kształtka 90° wklejana dla pochwytu Ø42,4 x 2,0 mm, AISI 316, szlifowana
Netto: 78.05 zł 41.00 zł
Brutto: 96.00 zł 50.43 zł
Uchwyt posadzkowy do szkła od 15 do 17,52 mm, aluminium, efekt stali nierdzewnej
Netto: 95.00 zł 79.80 zł
Brutto: 116.85 zł 98.15 zł
Uchwyt do szkła model 22, dla słupka płaskiego, AISI 316, szlifowany
Netto: 39.20 zł 31.00 zł
Brutto: 48.22 zł 38.13 zł
Uchwyt do szkła model 20, dla powierzchni płaskiej, AISI 316, szlifowany
Netto: 35.00 zł 20.20 zł
Brutto: 43.05 zł 24.85 zł
Wspornik poręczy do spawu, AISI 304, szlifowany
Netto: 22.05 zł 17.50 zł
Brutto: 27.12 zł 21.53 zł

Uchwyt punktowy do szkła 50 x 50 mm dla słupka płaskiego

Uchwyt punktowy do szkła 50 x 50 mm dla słupka płaskiego
Sortuj wg:
Uchwyt 58 x 58 mm dla od 8 do 25,52 mm, AISI 316, szlif

Uchwyt 58 x 58 mm dla od 8 do 25,52 mm, AISI 316, szlif

Kod: 14.4747.000.12

Rozmiar: 58 x 58 mm Dla szkła: od 8,00 do 25,52 mm Odległość szkła od ...

Netto: 111.30 zł
Brutto: 136.90 zł

Uchwyt 58 x 58 mm dla od 8 do 25,52 mm, AISI 316, szlif

Uchwyt 58 x 58 mm dla od 8 do 25,52 mm, AISI 316, szlif

Kod: 14.4747.300.12

Rozmiar: 58 x 58 mm Dla szkła: od 8 do 25,52 mm Odległość szkła od ...

Netto: 137.90 zł
Brutto: 169.62 zł

Wyświetlanie od 1 do 2 (z 2 pozycji) Stron:  1 
Akceptuję
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.