Elementy balustrad | Balustrady systemowe | Balustrady szklane | AVIS

Certyfikat EN1090
...jest pusty

Wybierz walutę:
Nakrętka na śrubę M12, AISI 304
Netto: 0.50 zł
Brutto: 0.62 zł
Klucz inbusowy 3,0 mm
Netto: 1.10 zł
Brutto: 1.35 zł
Klucz inbusowy 2,5 mm
Netto: 1.00 zł
Brutto: 1.23 zł
Wiertło Fdrill Ø7,3 mm, TC CUT/LONG
Netto: 270.00 zł
Brutto: 332.10 zł
Wiertło Fdrill Ø5,4 mm, TC CUT/LONG
Netto: 238.00 zł
Brutto: 292.74 zł
Wiertło Fdrill Ø4,5 mm, TC FORM/LONG
Netto: 240.00 zł
Brutto: 295.20 zł
Wiertło Fdrill Ø4,5 mm, TC CUT/LONG
Netto: 219.00 zł
Brutto: 269.37 zł
Szukaj

Wpisz szukany produkt


Wyszukiwanie zaawansowane
Kształtka 90° dla rury Ø42,4 x 2,0 mm, AISI 316, szlifowana
Netto: 59.85 zł 41.50 zł
Brutto: 73.62 zł 51.05 zł
Łącznik 90° dla profilu 40 x 40 x 2 mm, AISI 316, szlifowany
Netto: 61.14 zł 45.00 zł
Brutto: 75.20 zł 55.35 zł
Łącznik dla rurki Ø16,0  x 1,0 mm, AISI 304, szlifowany
Netto: 10.15 zł 6.50 zł
Brutto: 12.48 zł 8.00 zł
Kształtka przegubowa dla rury Ø48,3 x 2,0 mm, AISI 304, szlifowana
Netto: 103.25 zł 80.00 zł
Brutto: 127.00 zł 98.40 zł
Zaślepka dla profilu 40 x 40 x 2,0 mm, gwint M10, AISI 304, szlifowana
Netto: 25.55 zł 17.50 zł
Brutto: 31.43 zł 21.53 zł

Zakończenie pochwytu

Zakończenie pochwytu
Sortuj wg:
Zakończenie pochwytu z rury Ø42,4 x 2,0 mm, AISI 316, szlifowane

Zakończenie pochwytu z rury Ø42,4 x 2,0 mm, AISI 316, szlifowane

Kod: 18.0739.242.12

Rozmiar H: 81 mm Dla rury: Ø42,4 mm Powierzchnia: szlifowana (satyna) Materiał: stal kwasoodporna AISI 316 ...

Netto: 35.00 zł
Brutto: 43.05 zł

Zakończenie pochwytu z rury Ø48,3 x 2,0 mm, AISI 316, szlifowane

Zakończenie pochwytu z rury Ø48,3 x 2,0 mm, AISI 316, szlifowane

Kod: 14.0739.248.12

Zakończenie pochwytu Rozmiar H: 84 mm Dla rury: Ø48,3 mm Powierzchnia: szlifowana (satyna) Materiał: stal kwasoodporna ...

Netto: 85.05 zł
Brutto: 104.61 zł

Wyświetlanie od 1 do 2 (z 2 pozycji) Stron:  1 
Akceptuję
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.